Cascade decorative de gradina

Cascade decorative pentru gradina

De-a lungul timpului, oamenii s-au simtit tot mai atrasi de natura. Cascada este un voal de mireasa. Sau o beteala ce vine dinspre nestiut, pravalindu-se peste abrupturi si bolovani. Simplul gand ca am putea aduce un colt de rai pana si in cele mai aglomerate orase, ne-a ambitionat sa realizam cascade decorative, produse inovative, care s-au dovedit a fi cele mai practice solutii din aceasta categorie. Apectul cascadelor decorative de exterior este similar cu al celor realizate din roca naturala, fiind totodata eficiente si ecologice.

Insusiri ale cascadelor decorative

Fiecare detaliu ce contribuie la produsul finit este gandit in asa fel incat sa fie in avantajul dumneavoastra. Conectarea la o sursa de apa curenta nu este necesara in cazul acestor cascade decorative, avand propriul sistem de reciclare a apei. Consumul rational este un aspect care stim ca primeaza in alegerea dumneavoastra, asa incat, debitul este reglabil pentru diferite intensitati ale caderii apei. Diferenta dintre aceste cascade ornamentale, cascade decorative si cele din piatra naturata se sesizeaza la nivelul pastrarii aspectului, cascadele artificiale ramanand intr-o stare foarte buna, indiferent de umiditatea din atmosfera. In ceea ce priveste materialul, fibra de sticla este mult mai usoara decat piatra naturala, adaugand pe lista avantajelor portabilitatea: in functie de efectul vizual pe care-l doriti, aveti posibilitatea de a muta cascada decorativa in orice colt al gradinii. Pe langa design-ul incantator, o cascada decorativa pune in valoare toate elementele decorative din gradina dumneavoastra si reuseste sa va desprinda de viata cotidiana in cel mai scurt timp, aducand sunetul placut al muntelui chiar acasa la dumneavoastra.
Va stam la dispozitie cu cele peste 20 de cascade decorative din roca artificial, ce pot face din gradina dumneavoastra un taram de poveste, o oaza de liniste si relaxare. In plus, Fiber Design va asigura consiliere, productie, montaj si asistenta pe toata perioada garantiei.

Galerie foto cascade decorative – seria El Cajon: