Cariere

Fiberchiom Group se numara printre cele mai mari companii de amenajari si decoratiuni din Romania, evolutia noastra fiind una mai mult decat vizibila in ultimii ani. Dezvoltarea companiei noastre implica si cooptarea de noi angajati, oameni ambitiosi, seriosi, dornici sa-si construiasca o cariera de succes si sa faca parte dintr-o companie multi-nationala. In prezent, Fiberchim Group face parte dintr-un lant de companii, alaturi de Fibertech Group si Novakim, oferind clientilor oferin produse de amenajari interioare si exterioare, articole sportive, diverse articole de mobilier urban si chiar produse industriale.

Indrazneste si raspunde provocarii:

– de a capata diverse aptitudini si de a lucra in cadrul unei companii multi-nationale

– de a castiga pe masura muncii depuse si a rezultatelor obtinute

– de a lua parte la producerea si comercializarea celor mai de succes produse de amenajari, decoratiuni si alte produse sportive si/sau industriale

Daca esti o persoana capabila, ambitioasa, dornica sa deprinda noi aptitudini, dornica sa lucreze intr-un colectiv frumos si in cele mai bune conditii, echipa Fiberchim Group te asteapta cu bratele deschise pentru a aplica pentru unul dintre posturile disponibile! CONTACTEAZA-NE!