Intrebari frecvente

 1. 1
  Detalii produse
  In cadrul paginii individuale a produselor noastre intalniti detalii referitoare la fabricarea acestora, la instalare, o galerie foto cu modelele aflate pe stoc si pretul acestora (in cazul produselor personalizate, preturile se vor comunica prin telefon/email in functie de solicitarile clientului.
 2. 2
  Disponibilitate produse

  Produsele noastre sunt disponibile 24/24 pe stocuri, exceptie facand produsele personalizate si cele de anvergura care se fabrica in functie de necesitatile clientilor nostrii (dimensiuni, forme, samd). Dorim sa satisfacem nevoile oricarui client  astfel ca va oferim un stoc de produse extrem de variat.

 3. 3
  Garantia produselor
  Garantia produselor noastre este cuprinsa intre 12 si 60 de luni. In plus, va asiguram service gratuit pe toata durata garantiei, atat in cadrul service-urilor amenajate cat si la fata locului!
 4. 4
  Cum comand?!
  Pentru a comanda unul dintre produsele noastre, este nevoie sa accesati pagina produsului si sa lasati un mesaj prin intermediul formularului de contact sau la unul dintre numerele de telefon prezente pe site. Unul dintre operatorii si/sau tehnicienii nostrii va va contacta in vederea stabilirii tuturor detaliilor referitoare la procesarea comenzii, livrarea si instalarea produselor.

 5. 5
  Care este timpul de executie?!

  Timpul de executie variaza in functie de complexitatea de instalare a produselor comandate, acesta putand fi cuprins intre 24 de ore si 7 zile (exceptie facand lucrarile de amenajare pe termen lung, instalarea unor sisteme complexe si a altor produse de acest tip).

Pentru alte informatii privind activitatea si produsele noastre, va rugam sa accesati pagina de CONTACT! O sa primiti in timp util toate informatiile de care aveti nevoie precum si alte sfaturi pentru a alege cele mai bune produse.