Amenajari Exterioare

Amenajari exterioare: Jardiniere, fantani arteziene si nu numai!

Orice casa, gradina si alte spatii exterioare de mica sau de mare anvergura trebuie sa se bucure de o amenajare propice, care sa scoata in evidenta calitatile sale si sa ofere privitorului o imagine de ansamblu cat mai placuta. Noi va oferim o gama extrem de variata de produse, de la jardinierele pentru flori, fantani arteziene de mica sau de mare capacitate, pana la panouri decorative, piatra decorativa sau cascade ornamentale, toate la diverse marimi, culori si confectionate din materiale de cea mai buna calitate: fibra de sticla, diverse pietre si roci sau alti compusi chimici.

Panouri decorative: Designer
Panouri decorative: Designer
O gama speciala de panouri decorative realizate de designeri de renume la nivel mondial este: Designer.
Panouri decorative Simple
Panouri decorative Simple
Noi te ajutam cu cea mai bine vanduta gama de panouri decorative, o gama de panouri decorative simple care adauga un plus de frumusete si stil
Jardiniere: Hamilton
Jardiniere: Hamilton
Pentru acestia am creat o gama speciala de jardiniere pentru flori si arbori de mici dimensiuni denumita Hamilton.
Jardiniere: Cairo
Jardiniere: Cairo
Va oferim atat o paleta de culori extrem de variata, cat si un tabel de marimi extrem de variat, astfel ca intreg setul de jardiniere poate fi achizitionat intr-un numar de 7 exemplare
Jardiniere: Dublin
Jardiniere: Dublin
Pentru plantele de dimensiuni mai mari, de obicei inalte, am creat o gama de jardiniere speciala: Dublin.
Jardiniere: Regina
Jardiniere: Regina
O gama deosebita de jardiniere pentru flori capabila sa reziste atat la interior cat si la exterior, in conditii meteo vitrege, este gama Regina.
Jardiniere: Sofia
Jardiniere: Sofia
Gama de jardiniere sofia are o forma inalta, alcatuita din 4 laturi usor arcuite, diametrul superior fiind mai mare decat cel de la baza.
Jardiniere: Stockholm
Jardiniere: Stockholm
Oferta speciala la achizitionarea jardinierelor pentru flori si pomisori din seria Stockholm va permite sa achizitionati intreg setul la diverse dimensiuni!
Glafuri: seria Sandstone
Glafuri: seria Sandstone
Glafurile din seria Sandstone sunt ideale pentru placarea pervazelor atat la exterior cat si la interior.
Glafuri din calcar
Glafuri din calcar
Va oferim glafuri din calcar de cea mai buna calitate care ajung pe piata finisate extrem de atent si in cea mai variata gama de culori!