Amenajari Interioare

Cea mai variata gama de produse de amenajari interioare!

In ajutorul celor care doresc sa isi amenajeze interiorul casei sau biroului lor, am decis sa fabricam o gama extrem de variata de produse pentru amenajarile interioare. Dispunem de cele mai bune tehnologii pentru fabricarea produselor din fibra de sticla, roci naturale dar si alte tipuri de materiale mixte, fapt care nu poate decat sa culmineze cu produse de calitate. Incepand cu banalele blaturi de baie sau bucatarie, oferim produse de mai multe tipuri: ghivece de flori, pardoseli, caramida decorativa, fantani de perete si perdele de apa, fantani arteziene de interior, jardiniere pentru flori, glafuri si chiar piscine de interior, toate aceste produse fiind produse special pentru dvs, pentru amenjari interioare rafinate! Pentru orice alt produs care nu se regaseste in grila noastra, va rugam sa ne contactati! O sa fiti placut surprinsi sa aflati ca ne mulam pe cerintele dvs si va putem realiza absolut ORICE PRODUS!

Panouri decorative: Designer
Panouri decorative: Designer
O gama speciala de panouri decorative realizate de designeri de renume la nivel mondial este: Designer.
Panouri decorative Simple
Panouri decorative Simple
Noi te ajutam cu cea mai bine vanduta gama de panouri decorative, o gama de panouri decorative simple care adauga un plus de frumusete si stil
Jardiniere: Hamilton
Jardiniere: Hamilton
Pentru acestia am creat o gama speciala de jardiniere pentru flori si arbori de mici dimensiuni denumita Hamilton.
Jardiniere: Cairo
Jardiniere: Cairo
Va oferim atat o paleta de culori extrem de variata, cat si un tabel de marimi extrem de variat, astfel ca intreg setul de jardiniere poate fi achizitionat intr-un numar de 7 exemplare
Jardiniere: Dublin
Jardiniere: Dublin
Pentru plantele de dimensiuni mai mari, de obicei inalte, am creat o gama de jardiniere speciala: Dublin.
Jardiniere: Regina
Jardiniere: Regina
O gama deosebita de jardiniere pentru flori capabila sa reziste atat la interior cat si la exterior, in conditii meteo vitrege, este gama Regina.
Jardiniere: Sofia
Jardiniere: Sofia
Gama de jardiniere sofia are o forma inalta, alcatuita din 4 laturi usor arcuite, diametrul superior fiind mai mare decat cel de la baza.
Jardiniere: Stockholm
Jardiniere: Stockholm
Oferta speciala la achizitionarea jardinierelor pentru flori si pomisori din seria Stockholm va permite sa achizitionati intreg setul la diverse dimensiuni!
Ghivece de flori: Praga
Ghivece de flori: Praga
Ghivecele de flori din seria Praga au o forma dreptunghiulara, un fel de castron contemporan care se aseamana mult cu o piramida dispusa in sens invers.
Ghivece de flori: Deva
Ghivece de flori: Deva
Ghivece de flori Deva: au un finisaj lucios, de foarte buna calitate, textura sa contemporana fiind perfecta pentru casa si chiar pentru gradina.