Blaturi de baie

Blaturi de baie din marmura, granit sau travertin de calitate!

Baia reprezinta una dintre principalele ansambluri ale unei locuinte sau firme, astfel ca are nevoie de toata atentia noastra! Specialistii nostrii va recomanda blaturi de baie din roci naturale, cum ar fi marmura, granitul sau travertinul, roci a caror structura este una solida. Produsele noastre se refera la blaturi de baie din marmura, blaturi de baie din granit si blaturi de baie din travertin, toate acestea fiind finisate de o echipa special instruita, astfel ca produsele finite dobandesc anumite proprietati specifice: rezistenta la socuri mecanice, rezistenta la umiditate sporita si o folosire in absolut orice conditii atmosferice. Pentru un catalog complet de blaturi de baie, va rugam sa ne contactati!

Blaturi de baie din marmura
Blaturi de baie din marmura
Prelucram marmura bruta si realizam blaturi de baie din marmura in diverse culori si texturi, blaturi de baie la diverse grosimi si cu diverse canturi
Blaturi de baie din granit
Blaturi de baie din granit
Fabricam blaturi de baie din granit rezistente la socuri, temperaturi scazute, diversi acizi si baze dar si la o cantitate mare si constanta de apa.
Blaturi de baie din granit compozit
Blaturi de baie din granit compozit
Aceste blaturi de baie din granit compozit sunt rezistente la substante intalnite in baile tuturor: oja, acetina, detergenti, samd.