Blaturi de bucatarie

Un plus de culoare bucatariei tale: blaturi de bucatarie multicolore!

Blaturile de bucatarie au un rol esential, atat la amenajarea bucatariilor cat si unul practic, cunoscut extrem de bine de bucataresele si de persoanele pasionate de gatit. Noi producem blaturi de bucatarie din marmura, granit si alte produse compozite, astfel ca aveti posibilitatea de a alege unul dintre modelele prezentate mai jos si sa ii oferiti exact nuanta de culoare pe care o doriti! Paletarul de culori dispune de un numar aproape infinit de nuante, astfel ca puteti contacta oricand specialistii nostrii inainte de a plasa o comanda si sa ii comunicati exact nuante de culoare pe care o doriti pentru blatul de bucatarie comandat!

Blaturi de bucatarie KERROCK
Blaturi de bucatarie KERROCK
In magazinele Fiberchim veti regasii blaturi de bucatarie KERROCK la preturi accesibile, acest material fiindu-va oferit in diverse nuante de culori si la diverse marimi!
Blaturi de bucatarie din marmura
Blaturi de bucatarie din marmura
Aceste blaturi de bucatarie sunt deosebite, elegante, au o rezistenta la umezeala foarte buna
Blaturi de bucatarie din granit
Blaturi de bucatarie din granit
Avantajul acestor blaturi de bucatarie din granit este faptul ca nu sunt atacate de acizi si prezinta o porozitate extrem de mica.
Blaturi de bucatarie din granit compozit
Blaturi de bucatarie din granit compozit
Un mare avantaj al acestor blaturi de bucatarie din granit il reprezinta aspectul lor deosebit, granitul fiind un material modern care poate modelat si afisat in diverse nuante de culori.