Cosuri si containere de gunoi

Cosuri de gunoi, pubele si containere din fibra de sticla!
Trebuie sa ne adaptam bunelor maniere si sa reusim sa deprindem o conduita exemplara! In ajutorul acestui proces al civilizatiei, Fiberchim Group vine cu cea mai selecta gama de cosuri de gunoi stradate, pubele si containere de mici si mari dimensiuni. Realizam toate aceste produse din fibra de sticla de calitate, in numeroase nuante de culori disponibile in paletar si ne asiguram ca locul lor este pe strada, in parcuri si in alte spatii publice sau private pentru ca ele au un singur scop: acela de a recicla gunoiul si de a sporii curatenia!

Cosuri de gunoi stradale
Cosuri de gunoi stradale
Suntem printre cei mai mari fabricanti de cosuri de gunoi si ne mandrim cu o gama de cosuri care este una dintre cele mai cautate in Romania si nu numai: cosurile de gunoi stradale!
Cosuri de gunoi: Coffee Cup
Cosuri de gunoi: Coffee Cup
Am realizat o gama de cosuri de gunoi speciala pentru reciclarea paharelor de cafea de orice dimensiuni, astfel ca fluxul de aceste deseuri este sub control total.
Pubele de gunoi: Classic Rec
Pubele de gunoi: Classic Rec
Farmecul lumii vechi se intalneste cu designul lumii contemporane in gama de pubele ecologice Classic Rec.
Cosuri de gunoi: Versatille
Cosuri de gunoi: Versatille
Am ales sa denumim aceasta gama de containere Versatille datorita versatilitatii lor, aceste produse fiind in topul celor mai bune containere de pe piata
Containere de gunoi: Moovi
Containere de gunoi: Moovi
Usor de depizitat si de mutat, aceste containere de gunoi sunt durabile, ele fiind ideala atat pentru persoanele fizice, care-si doresc un plus de curatenie la domiciliu
Cosuri de gunoi: Big Bin 45
Cosuri de gunoi: Big Bin 45
Aceste cosuri de gunoi din seria Big Bin 45 sunt solutia perfecta pentru orice zona cu trafic ridicat de unde doriti sa reciclati deseurile.
Cosuri de gunoi: Billie
Cosuri de gunoi: Billie
Cosurile de gunoi din seria Billie sunt adevarate unitati de capturare a deseurilor, perfecte pentru orice spatiu interior: birou, scoala, intreprindere, casa
Containere de gunoi: Classic
Containere de gunoi: Classic
Containerele de gunoi din seria Classic pot fi folosite extrem de usor la colectarea si reciclarea oricarui tip de deseu.
Cosuri de gunoi: Bermuda (inox)
Cosuri de gunoi: Bermuda (inox)
Aceasta gama de cosuri de gunoi, Bermuda, combina functionalitatea si flexibilitatea cu liniile elegante ale inoxului pentru a crea o reciclare perfecta.