Ghivece flori

Ajuta-ti plantele sa creasca in ghivece de flori ecologice

Ghivecele de flori sunt atat practice, ele servind la ajutarea cresterii plantelor in cele mai bune conditii, chiar si la interior, dar si estetice, rolul acestora fiind de a decora diverse spatii in care sunt amplasate. Noi am incercat sa imbinam ambele utilitati ale acestor produse si am creat ghivece de flori la diverse dimensiuni, din materiale ecologice si/sau fibra de sticla de calitate, dar le-am imprimat si un design unic, delicat, care sa infrumuseteze locul unde amplasati florile dvs. Ca si produse, dispunem de o gama variata, care sa serveasca la plantarea florilor de mici dimensiuni dar si a arbustilor, de dimensiuni mai mari! Pentru orice model in plus fata de cele prezente mai jos, va rugam sa ne contactati, pentru ca noi producem si ghivece de flori la comanda!

Ghivece de flori: Praga
Ghivece de flori: Praga
Ghivecele de flori din seria Praga au o forma dreptunghiulara, un fel de castron contemporan care se aseamana mult cu o piramida dispusa in sens invers.
Ghivece de flori: Deva
Ghivece de flori: Deva
Ghivece de flori Deva: au un finisaj lucios, de foarte buna calitate, textura sa contemporana fiind perfecta pentru casa si chiar pentru gradina.
Ghivece de flori: Darwin
Ghivece de flori: Darwin
Specialistii de la Fiberchim Group va pun la dispozitie o gama noua de ghivece de flori din fibra de sticla: Darwin.
Ghivece de flori: Pisa
Ghivece de flori: Pisa
Ghivecele de flori din seria Pisa au o forma rotunda, ceea ce le face perfecte pentru asezarea acestora pe mese, coloane si standuri de plante.
Ghivece de flori: Osaka
Ghivece de flori: Osaka
Serie de ghivece de flori Osaka are un finisaj neted pe ambele parti, atat cea interioara cat si cea exterioara
Ghivece de flori: Sofia
Ghivece de flori: Sofia
Cumparati un set de 3 ghivece de flori Sofia si primiti un ghiveci complet gratuit, pentru a va reintregii setul, un set de ghivece pentru flori perfect
Ghivece de flori: The Eye Aint Contemporary
Ghivece de flori: The Eye Aint Contemporary
Ghivecele de flori din seria The Eye Aint Contemporary sunt fabricate dintr-o rasina durabila, rezistenta la socuri si lovituri
Ghivece de flori: Belle Glade
Ghivece de flori: Belle Glade
Aceste ghivece de flori sunt fabricate cu sistem de drenaj conventional, seria Belle Glade fiind usor de depozitat in orice locatie a casei dvs.