Jardiniere

Decoreaza-ti curtea si gradina cu jardiniere de exterior!

Cu totii ne dorim sa obtinem o decorare propice pentru curtile sau gradinile noastre insa de multe ori instinctul si imaginatia nu ne permit sa obtinem maxim din planurile noastre. In aceste conditii, am lansat game noi de jardiniere de exterior care pot fi folosite foarte bine la decorarea gradinilor si a curtilor, cat si la decorarea teraselor, balcoanelor si a spatiilor publice de mica sau mare anvergura. Confectionam aceste jardiniere pentru exterior din materiale de cea mai buna calitate, in pricipal fibra de sticla care ne da posibilitatea de a va oferii garantii ale produselor de pana la 10 ani!

Jardiniere: Hamilton
Jardiniere: Hamilton
Pentru acestia am creat o gama speciala de jardiniere pentru flori si arbori de mici dimensiuni denumita Hamilton.
Jardiniere: Cairo
Jardiniere: Cairo
Va oferim atat o paleta de culori extrem de variata, cat si un tabel de marimi extrem de variat, astfel ca intreg setul de jardiniere poate fi achizitionat intr-un numar de 7 exemplare
Jardiniere: Dublin
Jardiniere: Dublin
Pentru plantele de dimensiuni mai mari, de obicei inalte, am creat o gama de jardiniere speciala: Dublin.
Jardiniere: Regina
Jardiniere: Regina
O gama deosebita de jardiniere pentru flori capabila sa reziste atat la interior cat si la exterior, in conditii meteo vitrege, este gama Regina.
Jardiniere: Sofia
Jardiniere: Sofia
Gama de jardiniere sofia are o forma inalta, alcatuita din 4 laturi usor arcuite, diametrul superior fiind mai mare decat cel de la baza.
Jardiniere: Stockholm
Jardiniere: Stockholm
Oferta speciala la achizitionarea jardinierelor pentru flori si pomisori din seria Stockholm va permite sa achizitionati intreg setul la diverse dimensiuni!
Jardiniere: Burlington
Jardiniere: Burlington
Asa cum reiese si din imagini, baza acestei jardiniere este colorata intr-o nuanta mai inchisa, astfel ca avem parte de un design ceva mai atractiv.
Jardiniere: Edinburgh
Jardiniere: Edinburgh
Este indicat sa plantati in aceste jardiniere flori care nu cresc la dimensiu60ni prea mari, astfel o sa aveti parte de un efect estetic deosebit.
Jardiniere: Brisbane
Jardiniere: Brisbane
Jardinierele din seria Brisbane sunt perfecte pentru decorarea unei ferestre, formatul lor dreptughiular fiind unul deosebit si extrem de usor de asezat
Jardiniere: Edmonton
Jardiniere: Edmonton
Minunatele jardiniere Edmonton sunt inalte, au patru laturi drepte care dispun de aceeasi latime, atat la baza cat si la partea superioara