Jardiniere de interior

Jardiniere pentru interiorul casei si al biroului dvs

Gama noastra de jardiniere este una flexibila, acestea putand fi montate atat la exterior, cat si la interior. Pentru interior, in afara ghivecelor de flori cu proprietati specifice, am creat jardiniere de interior, capabile sa ofere plantelor dvs o dezvoltare optima. Acestea jardiniere pentru flori de interior sunt folosite mai ales pentru florile ale caror dimensiuni nu le permit sa fie amplasate in ghivecele obisnuite, specialistii nostrii reusind sa creeze jardiniere de orice dimensiune si culori, capabile sa satisfaca cele mai adanci preferinte ale dvs. Puteti sa comandati unul dintre modelele expuse mai jos sau sa ne contactati in vederea realizarii unor jardiniere la comanda!

Jardiniere: Hamilton
Jardiniere: Hamilton
Pentru acestia am creat o gama speciala de jardiniere pentru flori si arbori de mici dimensiuni denumita Hamilton.
Jardiniere: Cairo
Jardiniere: Cairo
Va oferim atat o paleta de culori extrem de variata, cat si un tabel de marimi extrem de variat, astfel ca intreg setul de jardiniere poate fi achizitionat intr-un numar de 7 exemplare
Jardiniere: Dublin
Jardiniere: Dublin
Pentru plantele de dimensiuni mai mari, de obicei inalte, am creat o gama de jardiniere speciala: Dublin.
Jardiniere: Regina
Jardiniere: Regina
O gama deosebita de jardiniere pentru flori capabila sa reziste atat la interior cat si la exterior, in conditii meteo vitrege, este gama Regina.
Jardiniere: Sofia
Jardiniere: Sofia
Gama de jardiniere sofia are o forma inalta, alcatuita din 4 laturi usor arcuite, diametrul superior fiind mai mare decat cel de la baza.
Jardiniere: Stockholm
Jardiniere: Stockholm
Oferta speciala la achizitionarea jardinierelor pentru flori si pomisori din seria Stockholm va permite sa achizitionati intreg setul la diverse dimensiuni!
Jardiniere: Burlington
Jardiniere: Burlington
Asa cum reiese si din imagini, baza acestei jardiniere este colorata intr-o nuanta mai inchisa, astfel ca avem parte de un design ceva mai atractiv.
Jardiniere: Edinburgh
Jardiniere: Edinburgh
Este indicat sa plantati in aceste jardiniere flori care nu cresc la dimensiu60ni prea mari, astfel o sa aveti parte de un efect estetic deosebit.
Jardiniere: Brisbane
Jardiniere: Brisbane
Jardinierele din seria Brisbane sunt perfecte pentru decorarea unei ferestre, formatul lor dreptughiular fiind unul deosebit si extrem de usor de asezat
Jardiniere: Edmonton
Jardiniere: Edmonton
Minunatele jardiniere Edmonton sunt inalte, au patru laturi drepte care dispun de aceeasi latime, atat la baza cat si la partea superioara