Mobilier urban

Amenajarea spatiilor publice nu a fost nicicand mai simpla!

Dorim sa ne mentinem tredul ascendent in materie de amenajari si nu ne vom multumii cu oferirea produselor de amenajari obisnuite, pentru interiorul si exteriorul casei dvs. Am realizat cateva produse specifice amenajarilor spatiilor publice, de mica sau de mare anvergura, produse pe care le denumim: articole de mobilier urban. Nu doar ca dorim sa va oferim articole pentru amenajarea spatiilor publice precum parcuri, gradini sau locatii din diversele orase ale Romaniei, ci dorim sa ne implicam intens in amenajarea spatiilor publice, venind in ajutorul dvs cu idei unice si cu modele de produse pe care le regasiti doar in catalogul nostru! Pentru a va personaliza produsele, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa stabiliti detaliile impreuna cu specialistii Fiberchim Group.

Tobogane din fibra de sticla: FINNO SANDY
Tobogane din fibra de sticla: FINNO SANDY
Acest model de tobogane din fibra de sticla este diferit ca forma in comparatie cu alte modele din portofoliul nostru. In partea de sus specialistii de la Fiberchim au atasat un acoperis din material plastic reciclabil sau lemn si datorita zonelor de trecere de la scara spre partea aluneacoasa(toboganul in sine) acesta a devenit un foisor unde orice copil se poate odihni daca a obosit.
Tobogane pentru copii: FINNO ELEFANTE
Tobogane pentru copii: FINNO ELEFANTE
Acest model de tobogane pentru copii este recomandat tuturor copiilor cu varsta minima de 3 ani. Este un model accesibil tocmai datorita constructiei sale, formata din trei parti componente: scara, zona de trecere din fibra de sticla si toboganul cu suprafata perfect lucioasa si parti laterale din fibra de sticla sub forma de elefant.
Tobogane pentru copii: FINNO GRANDE
Tobogane pentru copii: FINNO GRANDE
Este unul din cele mai cautate modele de tobogane pentru copii - FINNO GRANDE pentru ca, piesele componente sunt si din lemn lucrat sub presiune si din otel dar si din fibra de sticla. Caracteristica principala a acestui model de tobogane pentru copii este rezistenta la UV si la intemperii.
Tobogane copii: FINNO
Tobogane copii: FINNO
FINNO - O serie de tobogane copii cu calitati exceptionale in comparatie cu cele din materiale traditionale. Tobogane copii din fibra de sticla executate la comanda la orice dimensiune, forma si culoare.
Cosuri de gunoi stradale
Cosuri de gunoi stradale
Suntem printre cei mai mari fabricanti de cosuri de gunoi si ne mandrim cu o gama de cosuri care este una dintre cele mai cautate in Romania si nu numai: cosurile de gunoi stradale!
Cosuri de gunoi: Coffee Cup
Cosuri de gunoi: Coffee Cup
Am realizat o gama de cosuri de gunoi speciala pentru reciclarea paharelor de cafea de orice dimensiuni, astfel ca fluxul de aceste deseuri este sub control total.
Pubele de gunoi: Classic Rec
Pubele de gunoi: Classic Rec
Farmecul lumii vechi se intalneste cu designul lumii contemporane in gama de pubele ecologice Classic Rec.
Cosuri de gunoi: Versatille
Cosuri de gunoi: Versatille
Am ales sa denumim aceasta gama de containere Versatille datorita versatilitatii lor, aceste produse fiind in topul celor mai bune containere de pe piata
Containere de gunoi: Moovi
Containere de gunoi: Moovi
Usor de depizitat si de mutat, aceste containere de gunoi sunt durabile, ele fiind ideala atat pentru persoanele fizice, care-si doresc un plus de curatenie la domiciliu
Cosuri de gunoi: Big Bin 45
Cosuri de gunoi: Big Bin 45
Aceste cosuri de gunoi din seria Big Bin 45 sunt solutia perfecta pentru orice zona cu trafic ridicat de unde doriti sa reciclati deseurile.