Pardoseli de exterior

Pardoseli exterioare din marmura, granit sau deck compozit

Placarea suprafetelor exerioare, fie ca ne referim la alei sau pardoseli ale diverselor locatii, cum ar fi terase, piscine, curti sau alte institutii, se face extrem de rapid cu ajutorul seriei de pardoseli exterioare produse si comercializate de noi! Va oferim o gama extrem de variata de pardoseli de exterior, de la cele clasice, din marmura, granit sau piatra naturala, pana la cele mai moderne, din lemn masiv. Calitatea produselor noastre nu poate fi pusa la indoiala, astfel ca va oferim o garantie a produselor de pana la 15 ani! Pentru un model de pardoseala pe care nu il regasiti in oferta noastra, va rugam sa contactati unul dintre specialistii nostrii, astfel ca noi va putem realiza produsul in functie de preferintele dvs, fara costuri in plus.

Pardoseli din piatra naturala
Pardoseli din piatra naturala
Datorita calitatilor acestui material si a duritatii sale, expertii nostrii au creat pavele si pardoseli din piatra naturala de cea mai buna calitate.
Pardoseli din marmura
Pardoseli din marmura
Va oferim o gama extrem de variata de culori si de podele si pardoseli din marmura de cea mai buna calitate.
Pardoseli din travertin
Pardoseli din travertin
Datorita materialului de o calitate foarte buna(vezi mai sus detalii), aceste podele si pardoseli din travertin sunt rezistente la orice impact.