Piscine

Piscine interioare cu jacuzzi pentru o relaxare totala!

Sunt persoane pentru care relaxarea de dupa o zi grea de munca este primordiala! Acest lucru il puteti realiza cel mai bine acasa, in sanul familiei, bucurandu-va de clipe de liniste! Si cum puteti face asta cel mai bine? Inotand in propria piscina, fara sa va pese de temperatura de afara, pentru ca noi va putem construii piscine chiar si in interiorul casei dvs! Da, ati inteles bine! Fiberchim Group va ofera o gama extrem de variata de piscine de interior si, mai mult de atat, va construim si un sistem de jacuzzi anexat la aceasta piscina, pentru ca dvs sa va bucurati de cel mai bun tratament dupa o zi teribila de munca! Catalogul nostru de piscine interioare este prezentat mai jos, insa nu ezitati sa ne contactati daca doriti altceva, pentru ca noi suntem singura firma din Romania capabila sa realizeze orice piscine de interior la comanda!

Piscina de interior: Classic
Piscina de interior: Classic
Piscina de interior Classic este cu adevarat o piscina clasica avand dimensiunile destul de reduse si caracteristici estetice cladice!
Piscina de interior: Opera
Piscina de interior: Opera
Opera este o piscina de interior proiectata de arhitectii Fiberchim Group si realizata de cei mai buni ingineri in domeniu!
Piscina de interior: Deluxe
Piscina de interior: Deluxe
Asa cum reiese si din denumirea piscinei, aceasta piscina de interior este una de lux, intreg ansamblul nu doar ca ofera cele mai bune conditii de inot