Scaune sali de sport

Peste 10 modele de scaune pentru sali de sport

Pentru ca o sala de sport sa aiba parte de spectatori la meciurile de handbal, baschet, volei sau orice alt sport se desfasoara indoor, are nevoie de tribune amenajate la cele mai inalte standarde de calitate. Noi ne asiguram ca acest lucru se indeplineste si va punem la dispozitie scaune pentru sali de sport rezistente, fabricate din fibra de sticla. Asiguram montajul gradenei cat si a scaunelor comandate, oferindu-va astfel servicii complete pentru amenajarea tribunelor salii de sport pe care o detineti. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti unul dintre modelele de scaune pentru sali de sport prezent in oferta si noi va oferim un numar nelimitat de nuante de culori, in ton cu culorile clubului de sport sau cu preferintele dvs.

Scaune de stadion rabatabile: Seria ALFA
Scaune de stadion rabatabile: Seria ALFA
Scaune de stadion rabatabile din seria ALFA - Sunt ideale pentru stadioane, pentru sali de sport sau pentru montaje pe gradene exterioare.
Scaune de stadion: Seria SENATOR
Scaune de stadion: Seria SENATOR
Scaunele din seria SENATOR sunt ergonomice, confortabile, rezistente la orice schimbari de temperatura.
Scaune de stadion: Seria Arena
Scaune de stadion: Seria Arena
Scaunele din seria Arena se pot folosii in diverse domenii si au caracteristici vaste. Se pot folosii pe post de scaune de stadion, sali de sport, terenuri de sport. Au o rezistenta mare la foc si raze ultraviolete,
Scaune de stadion: Seria Olimpic
Scaune de stadion: Seria Olimpic
Scaunele de stadion sau pentru sala sport din seria Olimpic sunt fabricate din rasini speciale armate cu fibra de sticla si filtru UV impotriva decolorarii in timp.
Scaune de stadion: Seria Concorde
Scaune de stadion: Seria Concorde
Scaune de stadion individuale cu spatar de marime medie, sau in baterii de cate 5 bucati,pentru tribune conventionale sau telescopice.
Scaune de stadion: Seria Sport
Scaune de stadion: Seria Sport
Scaune de stadion – sunt realizate din fibra de sticla special concepute pentru salile de sport si stadioane. Acestea sunt ergonomice, confortabile, rezistente la schimbarile de temperatura si la razele soarelui.