Scaune stadion

Alege unul dintre modelele noastre de scaune pentru stadion

Fiberchim Group este unul dintre principalii producatori de scaune pentru stadion si sali de sport din Romania. Mai mult de atat, datorita calitatii produselor noastre, am ajuns sa exportam aceste produse chiar si peste hotare, in tarile membre UE si nu numai. Gama noastra de scaune pentru stadion este una diversificata, iar datorita tehnologiei folosite, putem sa realizam orice model de scaun de stadion pe care il doriti. Avem un numar nelimitat de nuante de culori pe care le putem atribuii acestor produse, fabricam scaune de stadion cu sau fara spatar, rabatabile sau scaune de stadion profesionale, chiar si pentru amenajarea zonei VIP a stadioanelor, astfel ca numarul mare de clienti din portofoliu si calitatea ne recomanda!

Scaune de stadion rabatabile: Seria ALFA
Scaune de stadion rabatabile: Seria ALFA
Scaune de stadion rabatabile din seria ALFA - Sunt ideale pentru stadioane, pentru sali de sport sau pentru montaje pe gradene exterioare.
Scaune de stadion: Seria SENATOR
Scaune de stadion: Seria SENATOR
Scaunele din seria SENATOR sunt ergonomice, confortabile, rezistente la orice schimbari de temperatura.
Scaune de stadion: Seria Arena
Scaune de stadion: Seria Arena
Scaunele din seria Arena se pot folosii in diverse domenii si au caracteristici vaste. Se pot folosii pe post de scaune de stadion, sali de sport, terenuri de sport. Au o rezistenta mare la foc si raze ultraviolete,
Scaune de stadion: Seria Olimpic
Scaune de stadion: Seria Olimpic
Scaunele de stadion sau pentru sala sport din seria Olimpic sunt fabricate din rasini speciale armate cu fibra de sticla si filtru UV impotriva decolorarii in timp.
Scaune de stadion: Seria Concorde
Scaune de stadion: Seria Concorde
Scaune de stadion individuale cu spatar de marime medie, sau in baterii de cate 5 bucati,pentru tribune conventionale sau telescopice.
Scaune de stadion: Seria Sport
Scaune de stadion: Seria Sport
Scaune de stadion – sunt realizate din fibra de sticla special concepute pentru salile de sport si stadioane. Acestea sunt ergonomice, confortabile, rezistente la schimbarile de temperatura si la razele soarelui.