Spatii de joaca pentru copii

Spatii de joaca pentru copii cu certificat de siguranta!

Cu totii stim cat de important este ca sa le oferim copiilor nostrii spatii special amenajate unde sa se joaca in liniste si mai ales, in siguranta! Spunem siguranta pentru ca acesta este principalul argument al calitatii produselor noastre! Toate spatiile de joaca produse pana in prezent de specialistii nostrii detin standardele europene de siguranta a copiilor si dispun de certificate prin care pot fi demonstrate aceste afirmatii! Mai mult de atat, specialistii nostrii sunt instruiti si obligati sa le indeplineasca in momentul in care concep noi modalitati de petrecere a timpului de catre cei mici. Puteti alege dintr-o gama foarte variata de ansambluri de spatii de joaca pentru copii, mai mult de atat, puteti sa ne indicati in mod exact ce doriti sa contina un asemenea ansamblu, specialistii nostrii reusind sa se adaptaze oricaror cerinte si rigori! Realizam amenajari de locuri de joaca pentru copii profesionale, serviciile oferite de noi continand atat proiectare si realizarea lor, cat si montarea in cele mai bune conditii! Toate aceste produse din aceasta gama vin cu certificate de siguranta si garantii extinse!

Tobogane din fibra de sticla: FINNO SANDY
Tobogane din fibra de sticla: FINNO SANDY
Acest model de tobogane din fibra de sticla este diferit ca forma in comparatie cu alte modele din portofoliul nostru. In partea de sus specialistii de la Fiberchim au atasat un acoperis din material plastic reciclabil sau lemn si datorita zonelor de trecere de la scara spre partea aluneacoasa(toboganul in sine) acesta a devenit un foisor unde orice copil se poate odihni daca a obosit.
Tobogane pentru copii: FINNO ELEFANTE
Tobogane pentru copii: FINNO ELEFANTE
Acest model de tobogane pentru copii este recomandat tuturor copiilor cu varsta minima de 3 ani. Este un model accesibil tocmai datorita constructiei sale, formata din trei parti componente: scara, zona de trecere din fibra de sticla si toboganul cu suprafata perfect lucioasa si parti laterale din fibra de sticla sub forma de elefant.
Tobogane pentru copii: FINNO GRANDE
Tobogane pentru copii: FINNO GRANDE
Este unul din cele mai cautate modele de tobogane pentru copii - FINNO GRANDE pentru ca, piesele componente sunt si din lemn lucrat sub presiune si din otel dar si din fibra de sticla. Caracteristica principala a acestui model de tobogane pentru copii este rezistenta la UV si la intemperii.
Tobogane copii: FINNO
Tobogane copii: FINNO
FINNO - O serie de tobogane copii cu calitati exceptionale in comparatie cu cele din materiale traditionale. Tobogane copii din fibra de sticla executate la comanda la orice dimensiune, forma si culoare.
Spatii de joaca: Fiber Sandpoint Deluxe
Spatii de joaca: Fiber Sandpoint Deluxe
Spatiul de joaca pentru copii Fiber Sandpoint Deluxe este ideal pentru gradinile si curtile cu dimensiuni mari sau chiar si pentru spatiile special amenajate ale parcurilor si scolilor sau gradinitelor.
Spatii de joaca pentru copii: Fiber Ascot
Spatii de joaca pentru copii: Fiber Ascot
Spatiul de joaca pentru copii Fiberchim Ascot este ideal pentru gradinile si curtile cu dimensiuni mari sau chiar si pentru spatiile special amenajate ale parcurilor si scolilor sau gradinitelor.